Kako postići blistavu kožu, a zadržati autentičnost?

PRVI ORGANSKI SKINBOOSTER 

Skinbooster je dermalni koktel na bazi hijaluronske kiseline za intenzivnu i dubinsku hidrataciju kože koji je namjenjen ženama i muškarcima svih dobnih skupina (+25).

Želite li zadržati autentičnost svoje kože, bez promjene fizionomije lica, a pritom izgledati svježe, odmorno, blistavo i zdravo  – Neuvia skin booster je idealno rješenje za Vas!

Hladniji jesenski i zimski dani zovu kožu da se pripremi dubinskom hidratacijom i svježinom, zbog odmornijeg izgleda tijekom tmurnih dana te regeneracije i revitalizacije kože nakon ljetnih mjeseci i svakodnevnoj izloženosti utjecaju sunčevih zraka.

Što je Neuvia HydoDeluxe skin booster?

Neuvia je prvi trokomponentni organski skinbooster koji se nježno integrira u kožu, bez dodavanja dodatnog volumena. Te tri komponente su

  1. hijaluronska kiselina u visokoj koncentraciji (18mh/ml)
  2. kalcijev hidroksiapatit
  3. aminokiseline

Kako trokomponentni skinbooster djeluje ispod površine kože?

Hijaluronska kiselina je molekula koja na sebe veže vodu koju imamo u koži i tako omogućava hidrataciju koju mi vidimo izvana kao blistavost kože.

Kalcij hidroksiapatit djeluje s odgodom tako da potiče fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina. Fibroblasti su zapravo aktivne stanice vezivnog tkiva koje imaju glavnu ulogu u formiranju dermisa.

Aminokiseline znatno utječu na izgled kože i stimulaciju sinteze kolagena.

 

Kakav rezultat očekujemo s Neuviom HydraDeluxe?

  • hidratizira kožu
  • briše sitne bore
  • ispravlja nepravilnosti
  • ujednačava ton lica
  • poboljšava teksturu i kvalitetu kože

Rezultat je Vaša autentična, ali blistava i zdrava koža. Skinbooster shvatite kao investiciju u dugotrajno zdravlje kože bez straha od „napuhanosti“, promjene izgleda lica i slično. Jednostavan razlog tomu su neumrežene molekule hijaluronske kiseline koje nam osiguravaju zadržavanje vlastite fizionomije lica.

Osim na lice, skinbooster možemo aplicirati i na vrat, dekolte, koljena, nadlaktice i šake.

Rado preporučujemo skinbooster tretman kao prevenciju preranog starenja. Živimo u digitalnom vremenu, gdje se i utjecaj ekrana na kožu rijetko spominje. Plavo svjetlo s ekrana mobitela, laptopa i drugih ubrzava proces oksidacije u koži i oksidativni stres potiče ubrzano starenje kože. Zamislite koliko vremena provodite o ekranu i što to znači za Vašu kožu?

Dubinskom hidratacijom hranimo kožu i vraćamo joj prirodan sjaj i blistavost. Brinite o svojoj koži na vrijeme i svjesno. Koža pamti.