O nama

Upoznajte naš tim

Budućnost Poliklinike Petković vidimo u našem timu koji živi svoje životne pozive, željni znanja i usavršavanja u svojim područjima, ne samo zbog osobnog napretka već i zbog onoga što je nama najvažnije – dobrobit naših pacijenata. Želimo izgraditi dugotrajan odnos s pacijentima te biti oaza zdravlja i ljepote kojoj će se vraćati kada god za to osjete potrebu.

Mikela Petković, dr.med.

Specijalist dermatologije i venerologije, zaljubljena u prirodan sjaj zdrave kože, otvorena, komunikativna, fokusirana na najnovija istraživanja i rješenja koja medicina nudi kada je u pitanju zdravlje kože.

Marin Petković, dr.med.dent.

Bogato iskustvo u estetskoj stomatologiji i implantologiji konstantno usavršava praćenjem najnovijih istraživanja i educiranjem na području dentalne medicine. Stručan, strpljiv, pouzdan, posvećen je prije svega dobrobiti svojih pacijenata.

Paola Rapanić, dr.med.dent.

Doktorica dentalne medicine s posebnom pažnjom posvećenom inovativnim rješenjima iz područja ortodoncije – Six Month Smiles i Invisalign. Pouzdana, stručna i idealna za prvi pregled mališana s kojima uspješno razvija dugoročan odnos pun povjerenja.

Jelena Bencuz, medicinska sestra

Tina Hrvoj, dentalna asistentica

Ljubica Šarušić, Marketing & PR Manager

Paolo Molinas, International development marketing manager

N

Iskusni liječnici

Zahvaljujući mnogobrojnim pacijentima s kojim se naš tim susreće i izazovima za koja pronalaze rješenja, bogato radno iskustvo i dalje nadograđuju uz praćenje inovativnih rješenja koja tržište nudi i brojnih edukacija koje su u ovom poslu nužne.

N

Ljubazno osoblje

Profesionalan i prijateljski odnos koji naši zaposlenici osiguravaju pacijentima ulijeva povjerenje i pomaže graditi dugotrajan odnos kakvom težimo.

N

Dostupni 0-24

Želimo da se naši pacijenti osjećaju u sigurnim rukama kada  je u pitanju problem iz područja dentalne medicine i dermatologije stoga smo dostupni smo putem društvenih kanala, e-maila, web stranice i telefona kako bismo dali odgovor na njihove dileme u pravom trenutku.

N

Dostupni termini

Trudimo se osigurati pravovremene termine našim pacijentima, bez dugih lista čekanja, kako njihove situacije i problematika zahtijevaju – rješenje u pravom trenutku.