Skinbooster

Skinbooster je u osnovi hijaluronska kiselina u nešto drugačijem obliku u odnosu na „standardne“ hijaluronske filere, koja se aplicira u dermis radi revitalizacije kože, poboljšavajući njezin izgled, teksturu i usporavajući proces starenja. Hijaluronska kiselina je prema svojem sastavu šećer koja se u našem organizmu najviše nalazi u koži, vezivnom tkivu i očima. Radi se o prirodnoj supstanci koju proizvodi naše tijelo. Hijaluronska kiselina pomaže u vezivanju vode za kolagen te u osnovi hidratizira kožu.

Aplikacijom skinboostera postiže se svjež, odnosno odmoran izgled kože te se vraća sjaj i elasticitet. Nakon aplikacije skinboostera površinske bore su manje izražene, kao i druge nesavršenosti kože (poput ožiljaka od akni). Osim u području lica, skinbooster se koristi i za pomlađivanje vrata, dekoltea i ruku. Tretman se izvodi nakon aplikacije anestetske kreme s mikoriglicama te sama aplikacija traje između 15 i 30 minuta. Najčešće je pri prvom tretmanu potrebno 2 ml skinboostera, nakon čega se preporuča provesti tretman održavanja nakon 3-6 mjeseci, ovisno o stanju kože.

U razgovoru s pacijentom, nakon procjene stanja kože savjetujemo koja bi bila dovoljna količina skinboostera za postizanje željenog efekta, nakon čega je potrebno provesti tretman održavanja svakih nekoliko mjeseci, ovisno o zadovoljstvu postignutih rezultata. Obratite nam se s povjerenjem.

Preporučena dob 18+

Trajanje tretmana 45'

Apliciranje mikroiglicama

Rezultat blistavija i mlađa koža