Clear Correct – nikad lakše do osmijeha iz snova!

Diskretan, neprimjetan, ugodan za nošenje, aparatić za zube kojim ćete postići lijep osmijeh za cijeli život. Ortodontska terapija prilagođena Vašem životnom stilu – možete bezbrižno uživati u hrani onda kada i koliko Vam odgovara, četkati zube kao i do sada, a pritom korigirati položaj zubi do željenog savršenog osmijeha. Zvuči nestvarno? Zapravo i nije.

Više od pola milijuna zadovoljnih pacijenata diljem svijeta uz ClearCorrect su korigirali smo osmijeh. Želite li i Vi biti jedan od njih?

CLEARCORRECT – PROZIRNI APARATIĆ ZA ZUBE

ClearCorrect brend je globalnog lidera u svijetu dentalne medicine – grupe Straumann. Povjerenje koje imamo u Straumann grupu opravdano je vrhunskim materijalima koje koriste, tehnologijama i istraživanjima koja provode i trendovima koje prate.

Osmijeh koji počinje ovdje. Sada. I traje zauvijek.

 

Nošenjem prozirnog aparatića u većini slučajeva možemo postići isti efekt kao i sa fiksnim aparatićem. Osim što je ugodan za nošenje i vizualno gotovo neprimjetan, neće utjecati na govor, nema žica koje bi mogle žuljati po unutrašnjosti usta,  jednostavnije je održavati oralnu higijenu. Unatoč svemu navedenom, postoje slučajevi u kojima je rješenje moguće postići samo fiksnim aparatićem. To će nakon pregleda točnije procijeniti i savjetovati Vaš stomatolog/ortodont.

Paketi terapije obuhvaćaju različite težine slučajeva i anomalija, a kako bismo odredili i pacijentu predložili plan terapije s točnim brojem udlaga pacijent bi trebao dogovoriti konzultacije u Poliklinici Petković kod naše dr. Paole Rapanić. Doktorica je i sama nosila ClearCorrect alignere te Vam iz „prve ruke“ može reći sve njegove prednosti i nedostatke. Nakon analize zuba i zagriza, možemo govoriti i predlagati daljnje korake do željenog osmijeha.

 

Primjere zagriza koje Clear Clorrect aligneri uspješno rješavaju možete vidjeti na sljedećoj fotografiji.

Važno je napomenuti da prije početka terapije zubi moraju biti zdravi i sanirani kako nošenje alignera ne bi ubrzalo eventualna oštećenja zuba. Osim toga, sam napredak ovog tipa otrodonstke terapije uvelike ovisi o suradnji pacijenta i doktora, točnije velika je odgovornost na pacijentu u vidu redovnog nošenja aparatića.

Zadovoljstvo i pozitivno iskustvo naša pacijentica ne može sakriti, a fotografije njenog slučaja pogledajte u nastavku.

ClearCorrect prozirni aparatić prikladan je teenagerima i odraslima. Lako ga je nositi, lako ga je dobiti – Poliklinika Petković uvijek tu za Vas!

Za sv dodatne informacije pošaljite upit ovdje.

Tvoj osmijeh te čeka!